[O1] Powracający temat znaczka - logo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jojo0392
    Drive
    • 2012
    • 84

Zamieszczone przez ksimu
    hmm w seacie i VW to był standard, czemu skoda miałaby mieć inaczej jesteś pewien że tak nie powinnno być ?
    No nie byłem pewny ale u kolegi w golfie 4 widziałem że się nie kręci i pryska dokładnie na środek szyby a u mnie leci razem z wycieraczka ale ani kropla z tego nie trafia na szybę

[ Dodano: Sro 21 Wrz, 11 15:44 ]
    Zamieszczone przez phoneman
    pataus, Zmienić miejsce montażu spryskiwacza. Np. Montując światło cofania z O1 Combi po Lifcie, które zawiera spryskiwacz.

Tu masz link do sklepu:

http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=2497#
    Dzięki ale czekają mnie inne inwestycje więc to raczej nie wchodzi w grę
  • kozak13
    Drive
    • 2010
    • 56

Witam
    Poszukuje informacji na temat wymiany znaczka (logo) na przednim grillu. Czy istnieje taka możliwość jeśli tak to ile ewentualnie może kosztować logo.
    Dodatkowo poszukuje tez miejsca gdzie mogę zakupić dekielki do felg 16" śr. 55mm bo obecne są już bardzo nieestetyczne. Tylko takie oryginalne ładne dekle bo to co na allegro w większości jest to bym na rower nie przykleił. Kiepskie podróbki.

Komentarz

• delanopl
      Elegance
      • 2009
      • 831

Koszt logo ok. 25 zł musisz podważyć stare logo, i zerwać je- jest przyklejone na taśmie dwustronnej. Naklejając pamiętaj o dokładnym oczyszczeniu powierzchni po starym i użyciu preparatu do odtłuszczenia, przed naklejeniem nowego
      Jeśli dekielki z allegro są słabej jakości popytaj w sklepach specjalizujących się w częściach do skody, jeśli mają będziesz mógł organoleptycznie określić ich jakość, jeśli będą również wątpliwego wykonania, sprawdź w ASO.

Komentarz

• LUKI
        RS
        • 2005
        • 5776

kozak13, smaruj email do:

misiek^wro

a tu jest temat:

lub

maciejek

a tu jego temat:

załatwią wszystko w dobrych cenach
        kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• adamusiek
          L&K
          • 2009
          • 1123

kozak13, LUKI dobrze gada
          uderz do misiek^wro i będziesz miał nowe ori logo (nie wiem jak z dekielkami) za rozsądne pieniądze :wink:

Komentarz

Pracuję...